+31 (0) 85 401 79 22 info@verzuimapplicatie.nl

Over ons

 

Team

Sinds 1995 zijn we actief op het gebied van verzuimmanagement en software ontwikkeling. Het team van VerzuimApplicatie bestaat uit ervaren IT-specialisten en verzuimbegeleiders, of – anders gezegd – een mooie combinatie van techneuten en eindgebruikers. We zijn als geen ander bekend met de knelpunten van organisaties, leidinggevenden, HR Managers en IT-ers en met de wensen en behoeften van bedrijfsartsen of casemanagers. Dat voordeel vindt u terug in onze applicatie: ontworpen door en vanuit het oogpunt van de verschillende eindgebruikers.

Kernwaarden

Voortdurende innovatie, flexibiliteit, servicegerichtheid en integriteit zijn de kernwaarden die we dagelijks inzetten bij het meedenken en adviseren van onze klanten. Wij werken graag samen met kleine- en middelgrote bedrijven en denken mee als volwaardig business partner. Dat zijn we voor u als organisatie en voor u als zelfstandig bedrijfsarts of casemanager. En we vinden het ook belangrijk dat wij en onze klanten met plezier werken.

Kracht

VerzuimApplicatie heeft geen callcenter. We geloven namelijk in de kracht van persoonlijk contact. Zo kunnen we klanten snel en adequaat helpen. Klanten komen met vragen direct bij de juiste persoon terecht. Wij kunnen dan doorvragen en meedenken over mogelijke oplossingen. Niet zelden in een richting waaraan de klant in eerste instantie nog niet had gedacht. Indien nodig passen we functionaliteiten razendsnel aan, als het technisch mogelijk is nog dezelfde dag.

VerzuimApplicatie onderscheidt zich vooral door de behoeften van onze klanten als uitgangspunt te nemen in plaats van de techniek als vertrekpunt te hanteren. In de ontwerpfase van nieuwe onderdelen of aanpassingen wint bij ons principieel het standpunt van de eindgebruiker ten opzichte van dat van de programmeurs. Daarbij kijken we uiteraard wel naar de technische mogelijkheden, continuiteit en veiligheid van de applicatie. Veel van onze klanten laten ons weten dat terug te zien in het gebruikersgemak en de doeltreffendheid van ons systeem.

Een ander krachtig kenmerk van VerzuimApplicatie is onze benadering. Deze is altijd en overal dezelfde: persoonlijk en betrokken. Bij VerzuimApplicatie draait het om u.

Team verzuimapplicatie.nl

Marcel

Marcel

Eigenaar en ontwikkelaar

“Gebruiksgemak en betrouwbaarheid zijn de kernwoorden waar het bij de ontwikkeling van de software van VerzuimApplicatie om draait. We streven er steeds naar de functionaliteiten zo eenvoudig mogelijk te houden zodat gebruikers er zonder instructie mee kunnen werken. Alle techniek staat ten dienste van het gebruiksgemak. We blijven de ontwerpen aanpassen tot ze voor de programmeurs zo onlogisch zijn dat elke gebruiker ze intuïtief kan gebruiken. Dat zijn de uitdagingen waar we plezier aan beleven.”

Kerstin

Kerstin

Eigenaar en eindgebruiker

“Onze manier van werken is persoonlijk en betrokken. De enthousiaste reacties van onze klanten bewijzen dat dit geen loze verkooppraat is. Niets geeft ons meer energie dan wanneer een klant opgelucht ademhaalt en ons laat weten blij te zijn dat we zo snel een oplossing hebben gevonden voor zijn specifieke probleem. Daar doen we het voor. Meedenken, verbeteren en oplossen. Klant blij en wij? Wij zitten dan met een grote smile op ons gezicht!”

René

René

Developer

Sinds juli 2018 heb ik het team van Verzuimapplicatie versterkt om VerzuimApplicatie verder aan te passen en uit te breiden. Naast freelance webdeveloper ben ik ook freelance fotograaf.