+31 (0) 85 401 79 22 info@verzuimapplicatie.nl

VerzuimApplicatie heeft in september jongstleden het ISO 27001 certificaat behaald. Het verkrijgen van deze certificering bevestigt dat ons informatiebeveiligingsbeleid voldoet aan de wet- en regelgeving op het gebied van persoonsgegevens en in lijn is met de ISO27001 standaard.

Deze standaard beschrijft strikte maatregelen voor het beveiligen van data en heeft betrekking op alle elementen van informatiebeveiliging; beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid. Het behalen van het certificaat bevestigt dat VerzuimApllicatie de juiste borgingsmaatregelen heeft getroffen en zorgvuldig omgaat met vertrouwelijke gegevens. We willen daarbij Marco Bijl, directeur van DigiTrust, bedanken voor de prettige samenwerking. DigiTrust heeft VerzuimApplicatie ondersteund bij het behalen van de certificering. Zij hebben zich als een waardevolle en prettige partij in dit traject getoond, waarbij er goed rekening is gehouden met de omvang van ons bedrijf.

Wat betekent dit voor de klanten van VerzuimApplicatie?
Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun data en gegevens veilig in beheer zijn bij VerzuimApllicatie. Marcel Swelsen, directeur VerzuimApplicatie: ‘We zijn ons zeer bewust dat we vertrouwelijke en privacygevoelige informatie in beheer hebben voor onze klanten en de beveiliging daarvan verdient onze hoogste aandacht. VerzuimApplicatie klaarmaken voor ISO 27001 was voor ons dan ook een logische stap. Klanten mogen van ons verwachten dat we er alles aan (blijven) doen om de vertrouwelijke en privacygevoelige informatie van onze klanten veilig te stellen. We zijn er trots op dat we in de kern van onze inrichting en beveiliging niets hebben hoeven aanpassen wat aangeeft dat we onze beveiliging al goed op orde hadden.’