+31 (0) 85 401 79 22 info@verzuimapplicatie.nl

Dit jaar vieren we ons 15 jarig bestaan. In 2004 gingen we als een van de eerste online verzuimregistratie websites van start. In eerste instantie alleen voor een beperkt aantal eigen klanten, in 2006 gingen we de markt op en sindsdien kent VerzuimApplicatie een gestage groei en hebben ons in de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot een stabiel en betrouwbaar bedrijf. We zijn er trots op dat onze klanten tevreden zijn over onze dienstverlening en de meeste zijn dan ook al vele jaren trouwe klant. Regelmatig verwelkomen we daarnaast nieuwe klanten en ook ons team groeit mee.

Voor volgend jaar staan een aantal grote projecten op stapel die in de loop van 2019 bekend gemaakt zullen worden en verwachten we dezelfde stijgende lijn aan te kunnen houden. Met het hele team kijken we uit naar een voorspoedige toekomst.

Bij deze bedanken we al onze klanten en de mensen met wie we samenwerken of hebben mogen samenwerken voor het in ons gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking. Op naar de volgende 15 jaar