+31 (0) 85 401 79 22 info@verzuimapplicatie.nl

Nog net voor ons 20-jarige bestaan verhuizen we, na ruim zes jaar, voor de tweede keer naar een nieuw onderkomen. Een onderkomen dat beter past bij onze visie en het toekomstbeeld van ons bedrijf.

In 2014 waren we ons kantoor ontgroeid en kozen we voor een nieuw en ruimere locatie. Inmiddels is het 2021 en is er veel veranderd. Het bedrijf is opnieuw gegroeid en daarbij zijn we onze bedrijfsvoering anders gaan organiseren. Dit willen we graag ook door vertaalt zien naar onze huisvesting.

Sinds 2020, mede naar aanleiding van de huidige crisis, zijn we een volledig virtueel bedrijf met uitsluitend virtuele werkplekken en een virtuele bedrijfskantine in de Cloud. Er kom geen papier of ordner meer aan te pas. Alles is gedigitaliseerd en online bereikbaar. Alleen ons vestigingsadres is nog een fysieke locatie. Deze werkwijze is ons het afgelopen jaar goed bevallen en maakt dat we nu kiezen voor een ander soort huisvesting. Het was even zoeken naar een vorm die recht doet aan onze wensen, en we zijn blij met ons nieuwe onderkomen dat we vanaf 1 april a.s. zullen betrekken.

Flexibiliteit en mogelijkheid
We hebben gekozen voor een onderkomen via Regus. Zij bieden de flexibiliteit die we zoeken. Naast een vaste locatie op maat, bieden zij tevens business lounges door het hele land zodat we met onze medewerkers kunnen afspreken waar we willen. Tevens biedt het de mogelijkheid aan tijdelijke werkplekken op tientallen plekken in het land. Onze medewerkers kunnen werken waar en wanneer ze dat willen. Dat is precies de vrijheid die we zochten.

Wij hebben voor onze vaste locatie gekozen voor het kantoorpand in Roermond.

Ons nieuwe adres per 1 april 2021:
VerzuimApplicatie
Looskade 20
6041 LE   Roermond

Voor u als klant gaat er niets veranderen. U mag van ons verwachten dat we blijven innoveren met oog voor servicegerichtheid, flexibiliteit en integriteit.